Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинські медзаклади отримали медичне обладнання, що допомагатиме рятувати життя немовлят (Фото)

Допомога дуже важлива.

Фото: Телеграм Погуляйка.

Волинські медзаклади отримали медичне обладнання, що допомагатиме рятувати життя немовлят (Фото)

Медичне обладнання, що допомагатиме рятувати життя новонароджених волинян, отримали сьогодні КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства Волинської облради» та КП «Луцький клінічний пологовий будинок»

Це гуманітарна допомога від латвійських та ірландських волонтерів, які доставили це для Волині у співпраці із Поліським лісовим офісом і благодійним фондом «Лісівник Волині». Прро це повідомляє голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. 

«Висловлюю вдячність латвійській громадській організації «TEV» та ірландській ГО «Medaid4kids». Мав нагоду сьогодні із ними поспілкуватись та подякувати особисто під час передачі установам медичного устаткування», - написав очільник області.

У переліку – інкубатори, ультразвуковий апарат, мікроскопи, медичні розхідники, засоби гігієни та інше, що рятуватиме життя новонародженим.

Загальна орієнтовна вартість медичного обладнання, зазначають представники Латвії, – 1 млн євро. У переліку – інкубатори, ультразвуковий апарат, мікроскопи, медичні розхідники, засоби гігієни та інше, що рятуватиме життя новонародженим.

Тим паче, як відзначила керівниця перинатального центру у Луцьку Ірина Горавська, під час війни різко зросла кількість передчасних пологів.

 

Читайте також: У Луцьку розмістили борди в пам’ять про наших Героїв (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel