Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Порошенко пояснив, якою має бути відповідь путіну

Разом до перемоги!

Фото eurosolidarity.org.

Порошенко пояснив, якою має бути відповідь путіну

П’ятий Президент констатує: «мета путіна – знищення української державності та анексія українських земель, встановлення контролю над Європою як мінімум в межах Ялти».

Сигнали кремлівського диктатора є чіткими та зрозумілими – путінський режим налаштований на довгострокову війну з Україною і проти усього Заходу. Про це пише Петро Порошенко у Facebook.

Наша спільна відповідь є очевидною – більше зброї для перемоги ЗСУ на полі бою, «пекельні санкції» для знищення російської економіки, повалення путінського режиму та притягнення його до міжнародної відповідальності, а також членство України в ЄС та НАТО.

«Мирний план путіна» – це анексія України та капітуляція Заходу в дусі російських проектів безпекових угод грудня 2021 року», – наголошує П’ятий Президент.

«Наша спільна відповідь є очевидною – більше зброї для перемоги ЗСУ на полі бою, «пекельні санкції» для знищення російської економіки, повалення путінського режиму та притягнення його до міжнародної відповідальності, а також членство України в ЄС та НАТО. Разом до перемоги!», – пише Порошенко.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel