Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
США та Європа ніколи не загрожували Росії, ми вам не вороги: Байден із Польщі звернувся до росіян

Джо Байден - великий друг України.

Фото Слово і діло.

США та Європа ніколи не загрожували Росії, ми вам не вороги: Байден із Польщі звернувся до росіян

Лідер Сполучених Штатів Джо Байден під час свого офіційного візиту до Варшави звернувся і до громадян Росії

 Американський президент розуміє, наскільки сильна у РФ державна пропаганда і спробував зруйнувати ключові міфи, нав'язані «глибинному народу» Кремлем.

Слова Байдена передають польські ЗМІ, інформує «Обозреватель». За два десятки років, що Володимир Путін перебуває при владі, росіянам незмінно вбивають у голову, що колективний Захід – їхній заклятий ворог, який винен у злиднях, повальній корупції та, нарешті, у розв'язанні кровопролитної війни в Україні.

«Якщо Росія зупинить своє вторгнення, війна закінчиться прямо зараз. Якщо українці перестануть захищатися - це буде кінцем України. Тому ми допомагатимемо Україні захищати себе».

«Я хочу звернутися до російського народу: США та європейські країни не хочуть знищити Росію. Ми не плануємо нападати на Росію, захоплювати Росію, як Путін сказав сьогодні. Ми хочемо жити у світі. Ми не ваші вороги», – наголосив глава Білого дому.

Байден зазначив, що війна, на якій гинуть, у тому числі й громадяни Росії, діти, чоловіки, батьки, не викликана якоюсь необхідністю, вона є результатом амбіцій лише однієї людини. Ця людина – президент Путін, і їй достатньо сказати лише слово, щоб кровопролиття припинилося, всі солдати повернулися додому.

«Якщо Росія зупинить своє вторгнення, війна закінчиться прямо зараз. Якщо українці перестануть захищатися - це буде кінцем України. Тому ми допомагатимемо Україні захищати себе», - резюмував він.

Реклама Google

Telegram Channel