Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Рівному ціла сім’я має свій фронт: від чоловіка до свекрухи

Ольга Мацнєва – крута українка, волонтерка, дружина і мама.

Фото: ФБ.

У Рівному ціла сім’я має свій фронт: від чоловіка до свекрухи

Сьогодні рівнянка Ольга Мацнєва - дружина військового, волонтерка

До 24 лютого Ольга разом із чоловіком працювали у сфері туризму. А незадовго до початку війни - відкрили власну туристичну компанію. Історію сім’ю переказав голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

У вільний від роботи час Мацнєви вирощували равликів та доглядали за плантацією фундука – у селі Воскодави посадили горіхові дерева на 7 гектарах. Подружжя мріяло відкрити сімейний міні-ресторанчик, де б рівняни та гості міста могли куштувати делікатеси.

Чоловік Ольги - Дмитро з шаленим бажанням воювати та захистити своїх дітей і країну, одразу пішов до військкомату. У черзі простояв 2 дні. Тоді його записали до місцевого ТрО. Охороняв наш аеропорт, потім - кордон з білоруссю, а згодом рушив на запорізький напрямок. Там служить у штурмовій бригаді.

 

 

 

Коли чоловік пішов у ЗСУ, Ольга почала збирати однодумців, щоб пліч-о-пліч допомагати військовим. Спочатку плела сітки, а потім був збір гуманітарної допомоги на передову, відправка бусів та фур. Цим займається донині. Сухпайки з салом, заготовки на борщі та супи, цукерки з сухофруктів, різноманітні смаколики, соління, окопні свічки, буржуйки, ліки – тоннами передають до гарячих точок. А ще поповнили список допомоги: зарядні станції, генератори, старлінки та навіть антидронові рушниці.

З часом волонтерами стала уся родина Мацнєвих. Старша донька - Валерія малює картини, продає та передає військовим кошти. Разом із меншим братом Дмитром та мамою роблять бутерброди та запаковують вакуумом. А свекруха виготовляє лавандові мішечки та пов’язки на очі.

 

 

 
 

 

 

 З часом волонтерами стала уся родина Мацнєвих. Старша донька - Валерія малює картини, продає та передає військовим кошти. Разом із меншим братом Дмитром та мамою роблять бутерброди та запаковують їх вакуумом. А свекруха виготовляє лавандові мішечки та пов’язки на очі.

Сім’я Мацнєвих знайшла своє місце у майбутній Перемозі. Сьогодні кожен член їхньої родини робить все від нього залежне для її наближення. Дякуючи таким українцям, ворог ніколи нас не здолає. Україна – переможе!

Читайте також: «Горохівські волонтери привезли гуманітарної допомоги на 80 000 євро (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel