Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Я втомився, Боже мій... Не хочу більше вбивати»: на Волині поляк помітив могилу Героя, де майорів український та польський стяг (Фото)

Богдан Щербик попросив повісити над його могилою польський прапор із написом «все добре».

Фото facebook.com.

«Я втомився, Боже мій... Не хочу більше вбивати»: на Волині поляк помітив могилу Героя, де майорів український та польський стяг (Фото)

Богдану Щербику, який там похований, було 26 років, коли він помер на Донеччині

Поляк, який їхав з Луцька на Устилуг, помітив на кладовищі села Усичі могилу Героя, де майорів український та польський стяг. Його це зацікавило, і він уже за день зібрав всю інформацію про Героя Богдана Щербика.

Про це повідомляє Торчинська громада.

В одному з останніх текстів мамі, почуваючись найгірше, він попросив повісити над його могилою польський прапор із написом «все добре».

Богдан Щербик помер у вересні минулого року на Донеччині. В одному з останніх текстів мамі, почуваючись найгірше, він попросив повісити над його могилою польський прапор із написом «все добре». Богдан був віруючим.

«Я вже знаю, що на землі теж є пекло», - написав він з фронту в одному смс мамі та пообіцяв, що якщо Бог дозволить йому повернутися, то він не пропустить жодної церковної служби. Він також вірші писав. Востаннє просив Бога не зустрічати ворога на своєму шляху.

І ось як він це закінчив: «Я втомився, Боже мій. Я більше не хочу вбивати. Захист їх від мене, від мого гніву на братів моїх. Поверніть її сина до живої російської матері. Благаю тебе, Боже мій! Я не хотів його крові».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel