Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Колодяжному взялися вирішувати проблему з підтопленням будинків Лесі Українки

Фото Волинської ОВА.

У Колодяжному взялися вирішувати проблему з підтопленням будинків Лесі Українки

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко разом із головою обласної ради Григорієм Недопадом оглянули Білий та Сірий будиночки Косачів, де вкінці минулого року завершилась реставраційні роботи

«Нещодавно стало відомо про проблему підтоплення Білого будиночку Косачів, тож запросили на цю зустріч і підрядника робіт. Так, разом із завідувачем музею оглянули виконані роботи в обох будівлях та підвальному приміщенні, де нині стоїть вода», - зазначив Юрій Погуляйко, йдеться на сайті Волинської ОВА.

Відповідно, за його дорученням днями відбудеться нарада за участі проєктантів, замовників робіт та безпосередніх виконавців. Основне завдання – вирішити, як усунути проблему. Причини наразі важко встановити, очевидно це пов’язано із підтопленнями, яких наразі зазнає весь Ковельський район. Та підрядник вчора зазначив, що готовий до вивчення питання та виправлення недоліків, якщо вони були допущені.

Основне завдання – вирішити, як усунути проблему.

«Разом із тим, усі розуміють, що це – історична пам’ятка, яку треба зберегти. Особливо у час, коли багато культурного надбання було втрачено через російську агресію», - йдеться у дописі.

Читайте також: Лучан запрошують на безкоштовний перегляд фільму.

Реклама Google

Telegram Channel