Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Зек із Рівненщини продавав гранати з колонії

В обох випадках зловмисник продав гранату «Ф-1» із запалом за 600 гривень.

Фото: Поліція Рівненщини.

Зек із Рівненщини продавав гранати з колонії

У Вараському районі поліцейські задокументували злочинну діяльність засудженого у сфері незаконного обігу боєприпасів

Збут гранат налагодив 34-річний житель Старої Рафалівки, перебуваючи у місцях позбавлення волі. Першу оперативну закупку правоохоронці провели у січні, другу — 16 лютого. В обох випадках зловмисник продав гранату «Ф-1» із запалом за 600 гривень. Про це інформує поліція Рівненщини.

Боєприпаси чоловік приховав у визначених місцях, однак за вчинені ним майнові злочини отримав реальний термін ув’язнення. Проте навіть перебуваючи за ґратами наміру збагатитись незаконним шляхом не полишив.

Боєприпаси чоловік приховав у визначених місцях.  Після того, як мобільний зловмисника поповнили на обумовлену суму — вказав місце, де схований боєприпас.

Знайшов особу, якій запропонував купити гранату. Після того, як мобільний зловмисника поповнили на обумовлену суму — вказав місце, де схований боєприпас.

 

 

 

Злочинну діяльність викрили та задокументували працівники карного розшуку у взаємодії зі слідчими Вараського РВП та за сприяння працівників виправної колонії.

Слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 КК України. 34-річному зловмиснику за процесуального керівництва Вараської окружної прокуратури слідчі повідомили про підозру.

Вилучений боєприпас скерували на експертизу. У рамках кримінального провадження встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до злочину.

Читайте також: «На Рівненщині біля супермаркету збили молоду дівчину, яка переходила дорогу»

Реклама Google

Telegram Channel