Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Троє молодиків на Рівненщині обчистили магазин

Накрали алкоголю.

Фото поліції Рівненської області.

Троє молодиків на Рівненщині обчистили магазин

У Сарненському районі поліцейські викрили на крадіжці із магазину трьох місцевих жителів

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі відділення поліції №1 (м. Дубровиця) Сарненського РВП розпочали досудове розслідування. 

Повідомлення про крадіжку з магазину у селі Переброди надійшло до поліції близько восьмої ранку вчора, першого березня, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що невідома особа вночі проникла у приміщення, зірвавши та пошкодивши замки на вхідних дверях. Із закладу зник алкоголь, цигарки та гроші.

За місцем проживання найстаршого поліцейські виявили та вилучили 19 пляшок алкоголю різної ємності, 67 пачок цигарок та 268 гривень, викрадених із каси.

У результаті проведених розшукових заходів та невідкладних слідчих дій співробітники відділення поліції №1 (м. Дубровиця) оперативно встановили, що до злочину можуть бути причетні троє місцевих жителів віком від 27-ми до 29-ти років. За місцем проживання найстаршого поліцейські виявили та вилучили 19 пляшок алкоголю різної ємності, 67 пачок цигарок та 268 гривень, викрадених із каси.

У рамках відкритого за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України провадження вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: На озері у Рівному працювали рятувальники.

Реклама Google

Telegram Channel