Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Рівненщині поліцейські вилучили майже 80 кілограмів бурштину-сирцю та незареєстровану зброю

Ого...

Фото поліції Рівненської області.

На Рівненщині поліцейські вилучили майже 80 кілограмів бурштину-сирцю та незареєстровану зброю

На підставі ухвали суду слідчі ВП № 1 (смт Володимирець) Вараського РВП спільно із оперативниками сьогодні, третього березня, провели санкціоновані обшуки в селі Кідри за місцями проживання двох фігурантів кримінального провадження

За результатами проведених слідчих дій на території домоволодіння у підсобному приміщенні 34-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили три пластикові ємності із бурштином-сирцем різної фракції. Загальна вага «сонячного» каміння становить 78 кілограмів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Крім того, обшук провели у будинку за місцем проживання 29-річного чоловіка: поліцейські вилучили пістолет для відстрілу гумовими кулями із ознаками переробки та 10 патронів до нього.

У підсобному приміщенні 34-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили три пластикові ємності із бурштином-сирцем різної фракції.

Досудове розслідування за фактом незаконного видобування та зберігання бурштину, процесуальне керівництво у якому здійснює Вараська окружна прокуратура, за частиною 1 статті 240-1 КК України, триває.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного поводження зі зброєю і боєприпасами.

Вилучене скеровуватиметься для проведення гемологічної та балістичної експертиз, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема про повідомлення зловмисникам про підозру.

Читайте тоакож: «Відмазувала» від військової служби за 2000 доларів: на Рівненщині посадовицю зловили на хабарі.

Реклама Google

Telegram Channel