Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Попри війну, волинські працедавці на третину більше сплатили соціального внеску

Волинські працедавці перерахували майже 1,4 мільярда гривень єдиного внеску.

Волинь-нова

Попри війну, волинські працедавці на третину більше сплатили соціального внеску

Лише за умови, коли роботодавець сплачує єдиний внесок, найманий працівник матиме законні підстави отримувати фінансову підтримку держави у випадку втрати роботи, тимчасової непрацездатності чи виходу на пенсію

Упродовж січня-лютого 2023 року волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби 1 мільярд 390 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Це на 432,5 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду минулого року, інформує Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Податківці  уважно аналізують діяльність СГД щодо використання праці найманих осіб.

«Якщо фінансовий стан підприємства дозволяє належну оплату праці найманих осіб, то кожен працедавець повинен дотримуватися  вимог закону. Своєчасне виконанню державою зобов’язань у рамках програм соціального захисту населення залежить саме від сумління роботодавців. Тому податківці  уважно аналізують діяльність СГД щодо використання праці найманих осіб і переконують представників бізнесу дбати про інтереси держави та не ігнорувати законні права громадян на офіційне працевлаштування», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що заходи ДПС у напрямку легалізації  робочих місць допомагають формуванню сприятливого середовища на ринку праці для реального сектору економіки та підтримують рівноправну конкуренцію.

Реклама Google

 

Telegram Channel