Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Після війни «Шахтар» викупить у «Челсі» Мудрика

Соцмережі не пробачають помилок і невдач нікому.

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

«Після війни «Шахтар» викупить у «Челсі» Мудрика

Представник донецького клубу зробив сенсаційну заяву

Директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна прокоментував стан справ 22-річного вінгера Михайла Мудрика в стані «Челсі».

«Ринок визначав ціну, а не я чи наш президент. Мудрик – один із найкращих гравців Європи на своїй позиції після Мбаппе та Вінісіуса. Якщо хтось хоче купити гравця у «Шахтаря», він має нас поважати. Ми знаємо, як продавати і як купувати футболістів.

Михайло – вихованець нашої академії, чудова людина, чудовий гравець. На жаль, зараз у «Челсі» він не в хорошому настрої, але у нього є всі якості, щоб бути одним з найкращих гравців Прем'єр-ліги у найближчі кілька років.

Мудрик нещасливий у «Челсі», і ми не можемо звинувачувати його у цьому.

Мудрик нещасливий у «Челсі», і ми не можемо звинувачувати його у цьому.

«Сині» зараз безладно, вони не вигравали більше місяця, і незрозуміло, звідки прийде їхня наступна перемога. Тим часом клуб, до якого міг перейти Мудрик, «Арсенал» на вершині АПЛ. Ми не можемо не думати, що Михайло, можливо, хотів би приєднатися до «канонірів». Зрештою, не біда, після війни «Шахтар» викупить Мудрика», – заявив Срна в інтерв'ю Football Ramble.

На жаль, у 6 матчах за «Челсі» Мудрик ще не відзначмвся жодною результативною дією. 

У зв’язку з цим популярний іноземний Твіттер-акаунт, який жартівливо висвітлює футбольні теми, поглузував із Мудрика після того, як Коді Гакпо, нападник «Ліверпуля», нарешті зміг забити свій перший гол за нову команду в матчі проти «Евертона». Відтак прізвисько «007» (нуль голів та нуль асистів у семи матчах – популярний жарт у англомовному середовищі за аналогією із кодовим іменем Джеймса Бонда) стало неактуальним для нідерландця, позаяк він відзначився саме у сьомому своєму поєдинку.

«Гакпо втік. Тепер у нас є наступна жертва», – йдеться у дописі, до якого прикріплене фотошопне зображення українського вінгера (на фото).

Завтра «Челсі» о 17:00 приймає «Лідс».

Читайте також на volyn.com.ua: «І хоч Трубін із «Шахтаря» пропустив курйозний гол, ним зацікавився іспанський гранд (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel