Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
У Ківерцях подбали про дітей, які їздять велосипедом до школи

Буде зручно.

Фото Ківерцівської міськради.

У Ківерцях подбали про дітей, які їздять велосипедом до школи

У рамках національної кампанії «Велосипедом до школи» на подвір'ї Ківерцівського ліцею №4 встановлено велопарковку критого типу

Наступним буде створення тренувального майданчика на території закладу для проведення практичних занять з безпеки руху, підготовка веломенторів та проведення цікавих освітніх заходів для юних велосипедистів. Про це йдеться на сайті Ківерцівської міськради.

На подвір'ї Ківерцівського ліцею №4 встановлено велопарковку критого типу.

Національна кампанія «Велосипедом до школи» відбувається в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні», що реалізує U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») в партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (https://www.bmz.de/en).

Кампанію «Велосипедом до школи» також підтримує програма @МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Участь даного навчального закладу у проєкті стала можливою завдяки сприянню міського голови Олександра Ковальчука, оскільки ним підписано Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Асоціація велосипедистів Києва».

Читайте також: У Ківерцях ремонтують мережу водопостачання.

Реклама Google

Telegram Channel