Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Серед дітей збільшився вдвічі»: на Волині зростає рівень захворювання на COVID-19

На Волині за тиждень 465 випадків захворювання, ріст майже на 49% в порівнянні з попереднім тижнем.

Фото: volindses.com.ua.

«Серед дітей збільшився вдвічі»: на Волині зростає рівень захворювання на COVID-19

Щодня реєструють близько 100 нових випадків

В області спостерігається ріст хворих на Covid-19. Про це інформує ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» в місті Луцьк.

За 10 тиждень (06.03.2023р. - 12.03.2023р.) на Волині зареєстровано 465 випадків захворювання на COVID-19, ріст майже на 49% в порівнянні з попереднім тижнем. Щодня реєструють близько 100 нових випадків. Серед дітей захворюваність збільшилася вдвічі.

Щодня реєструють близько 100 нових випадків. Серед дітей захворюваність збільшилася вдвічі.

Так, фахівцями Маневицького відділення ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» проведено епідеміологічне розслідування групового захворювання на Covid-19 в одному з ліцеїв Луцького району. Щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції в організованому колективі було оперативно проведено ряд протиепідемічних заходів спільно з медичною службою місцевого ЦПМСД (центру первинної медичної допомоги).

 

 

 

Надані рекомендації по локалізації вогнища директору школи були враховані. В ліцеї був проведений огляд дітей, усіх контактних обстежено лабораторно методом ПЛР, навчання переведено на дистанційне. Зокрема, серед 80 обстежених контактних - 25 позитивних. Заходи з ліквідації спалаху тривають.

Вакцинальна кампанія проти COVID-19 триває. 

Читайте також: «Львівські медики зробили унікальну пересадку печінки: деталі»

Реклама Google

Telegram Channel