Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Створили петицію про посмертне нагородження званням Героя України розвідника з Володимирщини

Незважаючи на зауваження лікарів, що йому не можна навіть бронежилета вдягати, Герой у вересні знову пішов захищати Україну.

Фото bug.org.ua.

Створили петицію про посмертне нагородження званням Героя України розвідника з Володимирщини

З початку вторгнення Роман Самусенко повернувся із закордону й пішов захищати Батьківщину

Рідні просять підтримати петицію про посмертне присвоєння звання Героя України Роману Самусенку з села Федорівка Володимирської громади. Про це інформує «Буг».

З 4-го березня 2022 приступив до виконання бойових завдань на Житомирщині, потім на Київщині, а потім їх перекинули на Миколаївський напрямок, де під Максимівкою отримав тяжке поранення. Переніс декілька операцій, а в проміжках між ними він збирав для побратимів все необхідне, що потрібно було на передовій.

Переніс декілька операцій, а в проміжках між ними він збирав для побратимів все необхідне, що потрібно було на передовій.

Незважаючи на тяжке поранення та зауваження лікарів, що йому не можна навіть бронежилета вдягати, Герой у вересні знову пішов захищати Україну на Харківщині, де отримав вогнепальне поранення несумісне з життям. Попавши у засідку, він із побратимом не здали позицій побратимів, за що були жорстоко розстріляні.

У нього залишились дружина, дві донечки, мама, та батько з інвалідністю.

Петиція набрала вже 2650 голосів з 25000 потрібних. Підписати її можна тут.

Читайте також: «Вона ще при житті це заслужила»: рідні загиблої медикині з Рівненщини просять присвоїти їй звання Героя України

Реклама Google

Telegram Channel