Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Львові вже вимагають додаткового концерту: юний талант з Волині YAKTAK їде у перший тур Україною

YAKTAK.

Фото: Еспресо.

У Львові вже вимагають додаткового концерту: юний талант з Волині YAKTAK їде у перший тур Україною

Його пісні залітають в тренди YouTube та збирають мільйони переглядів

У Львові у межах першого концертного туру містами України через велику затребуваність молодий співак YAKTAK дасть додатковий концерт

Про це повідомили організатори VINIL Concert agency, інформує Еспресо.Захід.

28 квітня на Malevich Concert Arena свій перший великий сольний концерт  у Львові дасть харизматичний український співак, фіналіст п'ятого сезону ток-шоу «Голос. Діти». YAKTAK. Львів стане третім містом у межах першого концертного туру співака містами України. Оскільки  місця на львівський концерт залишилися тільки у фан-зоні, організатори - VINIL Concert agency - вирішили днями оголосити додатковий концерт. 

Молодий виконавець має амбітну мету - витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. 

Молодий виконавець, який вже встиг стати напрочуд популярним  і чиї пісні (скажімо, «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», інші)  залітають в тренди YouTube та збирають мільйони переглядів, має амбітну мету - витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. 

Як наголошують організатори концертів, пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас! Він співає мовою душі, тож у нього є що сказати.

Перший концертний тур YAKTAK охопить такі міста, як Івано-Франківськ (23.04), Червоноград (27.04), Львів (28.04), Буськ (29.04), Луцьк (30.04), Рівне (05.05), Тернопіль (06.05), Хмельницький (07.05), Вінниця (14.05) Калуш (19.05), Чернівці (21.05) та Кам'янець-Подільський (22.05) та інші.

Читайте також: «Дорога «до Примадонни» складна: треба багато проплакати, недоспати... Але треба й ударити лихом об землю – і йти далі!».

Реклама Google

Telegram Channel