Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Народила двійню через місяць після… першої дитини

Отакої!

Волинь-нова

Народила двійню через місяць після… першої дитини

У Бангладеш в 20-річної Аріфи Султан з’явився первісток наприкінці лютого, але вже через 26 днів вона знову звернулася до медзакладу, відчувши біль у животі

За один раз лелека доставити суперподарунок не зміг...
За один раз лелека доставити суперподарунок не зміг...

  «Коли пацієнтка приїхала, ми зробили їй ультразвук і виявили, що вона носить близнюків, – сказала лікарка Шейла Поддар. – Ми були неабияк шоковані й здивовані. Я ніколи раніше не стикалася з подібним». За словами медиків, пані Аріфа та її чоловік «дуже бідні», і жінка «раніше ніколи не робила ультразвукових досліджень», навіть перед першими пологами. «Вона не знала, що вагітна ще двома немовлятами», – сказала Шейла Поддар. За її словами, за допомогою кесаревого розтину пані Султан народила хлопчика та дівчинку.

Стан, коли жінка має дві матки, не є такою вже й «рідкістю, як думають люди».

Гінеколог доктор Крістофер Енге із Сінгапуру пояснив, що стан, коли жінка має дві матки, не є такою вже й «рідкістю, як думають люди». «Цілком імовірно, що три яйцеклітини у стані овуляції були запліднені в один і той же час фертильного періоду, що привело до формування трьох ембріонів», – пояснив він.

Породілля сказала, що рада ще двом дітям, але переживає, що їх буде непросто поставити на ноги через складне фінансове становище сім’ї, адже її чоловік заробляє не більше 95 доларів на місяць. Однак він пообіцяв, що «зробить усе можливе», щоб родина не бідувала. 

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel