Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Рівненщині помер відомий викладач

Герої не вмирають!

Фото Pixabay.

На Рівненщині помер відомий викладач

Не стало заступника директора з адміністративно-господарської роботи та викладача «Дубенського фахового коледжу культури і мистецтв РДГУ» Арсена Арсеновича Христюка

Вся трудова діяльність Арсена Арсеновича пройшла у стінах коледжу. Його любили і поважали студенти, колеги. Упродовж діяльності в коледжі обіймав різні посади: викладача духових інструментів, неодноразово був керівником духового оркестру коледжу, заступником директора з виховної, виробничо-практичної роботи. З 2014 року обіймав посаду заступника директора з адміністративно-господарської роботи.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у Фейсбуці.

Прощання відбудеться 3 квітня о 13:30 за місцем проживання та о 14:00 у Свято-Іллінському соборі міста Дубна.

«Після важкої хвороби зупинилося серце доброї і чуйної людини, люблячого чоловіка, батька та дідуся, хорошого колеги та друга. Нехай добрий, світлий спомин про Арсена Арсеновича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть», - йдеться у повідомленні.

Прощання відбудеться 3 квітня о 13:30 за місцем проживання та о 14:00 у Свято-Іллінському соборі міста Дубна.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel