Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Рівненщині поки батьки поралися по господарству, зник малюк

На щастя. малого мандрівника швидко знайшли.

Фото поліції Рівненської області.

На Рівненщині поки батьки поралися по господарству, зник малюк

Він вирішив піти до бабусі і загубився

На вулиці вже починало сутеніти. До обійстя 53-річного жителя Костополя прийшли двоє дівчат із розгубленим хлопчиком, якого побачили посеред вулиці. Дитина сказала, що йде до бабусі і вказала саме на будинок чоловіка. Зрозумівши, що хлопчик швидше всього загубився — костопільчанин одразу зателефонував на спецлінію 102. повідомляє поліція Рівненської області.

До обійстя 53-річного жителя Костополя прийшли двоє дівчат із розгубленим хлопчиком, якого побачили посеред вулиці. Дитина сказала, що йде до бабусі і вказала саме на будинок чоловіка.

У той час особовий склад Костопільського відділення поліції уже прочісував місцевість у пошуках малолітнього, адже схвильована мама повідомила про його зникнення.

На місце події одразу прибули працівники СРПП, яким заявник передав малолітнього. Хлопчик розплакався — його в службовому авто заспокоювали правоохоронці. А за мить приїхала і мама.

З’ясувалося, що коли батьки поралися по господарству, за молодшим сином наглядав старший і не вгледів, коли той залишив подвір’я. Мандрівник дійсно ішов маршрутом, яким діставався із бабусею до місця її проживання. У результаті малолітній подолав понад кілометр.

Читайте також: У Рівному нетверезий 17-річний хлопець скоїв ДТП.

Реклама Google

Telegram Channel