Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Екснаречена Кличка Гайден Панеттьєрі розсекретила, де перебуває їхня 8-річна донька

Гайден Панеттьєрі.

Фото ТСН.

Екснаречена Кличка Гайден Панеттьєрі розсекретила, де перебуває їхня 8-річна донька

Акторка також озповіла, як часто бачиться з донечкою

Спільна донька американської акторки Гайден Панеттьєрі та українського боксера Володимира Кличка від 2018 року мешкає з татом в Україні.

 

 Після розриву стосунків спортсмен забрав Каю-Євдокію, а його екснаречена тим часом зосередилася на лікуванні наркотичної та алкогольної залежності. Коли Гайден зуміла вилікуватися, її спілкування з донькою налагодилося. Нині акторка намагається зустрічатися з дівчинкою настільки часто, наскільки це можливо.

Панеттьєрі також додала, що нині Кая-Євдокія перебуває в безпечному місці разом із батьком.

Панеттьєрі також додала, що нині Кая-Євдокія перебуває в безпечному місці разом із батьком, пише ТСН з посиланням на New York Times. До повномасштабної війни Володимир разом із донькою жив в Україні.

До речі, знаменитість також натякнула на примирення з ексбойфрендом. Щоправда, не з Кличком, а з Браяном Гікерсоном. Парочка раніше зустрілася, коли Гайден зловживала наркотиками та алкоголем. Утім, тоді Браяна посадили до в'язниці та звинуватили в домашньому насильстві, адже він бив акторку.

 

 Та, схоже, Гайден пробачила коханому. За словами знаменитості, від самого Браяна залежить, чи будуть вони й далі разом, чи ні.

Реклама Google

Telegram Channel