Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
У Луцьку завершується опалювальний сезон: можливі проблеми з гарячою водою

Належні роботи проведуть упродовж дня.

Фото: «Луцьктепло».

У Луцьку завершується опалювальний сезон: можливі проблеми з гарячою водою

На період виконання заходів та до відновлення гідравлічного режиму роботи теплових мереж і параметрів теплоносія можлива тимчасова відсутність послуги з постачання гарячої води належної якості

Згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 15 березня 2023 року № 124-1 та згідно внутрішнього наказу підприємства, ДКП «Луцьктепло» призупиняє надання послуги з постачання теплової енергії відсьогодні, 10 квітня. Про це йдеться на сайті «Луцьктепла».

Враховуючи стійке потепління та корегування доведених на квітень лімітів природного газу та з метою забезпечення надання послуги з постачання гарячої води до кінця місяця, було прийнято рішення про призупинення опалювального сезону 2022/2023 років на території Луцька.

Враховуючи стійке потепління та корегування доведених на квітень лімітів природного газу та з метою забезпечення надання послуги з постачання гарячої води до кінця місяця, було прийнято рішення про призупинення опалювального сезону 2022/2023 років на території Луцька, йдеться в рішенні.

Заходи із призупинення опалювального сезону та переходу системи теплопостачання із зимового на літній режим роботи будуть проводитися впродовж дня 10 квітня. На період виконання заходів та до відновлення гідравлічного режиму роботи теплових мереж і параметрів теплоносія можлива тимчасова відсутність послуги з постачання гарячої води належної якості

При цьому ДКП «Луцьктепло» резервує можливості для надання опалення лікарняним закладам із лежачими хворими при потребі та за зверненням адміністрації.

Читайте також: «Прийшла весна: у Луцьку зацвіли дерева (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel