Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
Ківерцівська громада отримала підлогомийні машини

Допомога дуже важлива.

Фото Ківерцівської міськради.

Ківерцівська громада отримала підлогомийні машини

У громаді триває реалізація проєкту USAID «ГОВЕРЛА», учасником якого вже не перший рік є Ківерцівська міська рада

Цього разу, за сприяння зазначеної грантової Програми, отримали промислові підлогомийні машини LI-TITAN BECKER. Про це повідомлено на сайті Ківерцівської міськради.

В міській раді було прийнято рішення передати їх у використання Ківерцівській центральній лікарні, де обслуговується не тільки населення громади, а й переселенці та військовослужбовці.

Варто зауважити, що дана допомога є дуже корисною для лікарні, оскільки така новітня техніка допоможе підтримувати чистоту та гігієну приміщень, що особливо важливо у медичних закладах.

Було прийнято рішення передати їх у використання Ківерцівській центральній лікарні, де обслуговується не тільки населення громади, а й переселенці та військовослужбовці.

Дані підлогомийні машини дозволяють ефективно очищувати підлогу від бруду, пилу та інших забруднень, а також дезінфікувати їх. Це допомагає зменшити кількість бактерій та вірусів, які можуть поширюватися в приміщенні. Крім того, такі машини зменшують навантаження на працівників лікарні, оскільки дозволяють ефективно та швидко очищати великі приміщення.

«Підтримка, яку ми маємо завдяки проєкту USAID «Говерла», колосальна і досить відчутна. Переконані, що ця прибиральна техніка забезпечить не тільки механізоване прибирання підлоги в медзакладі, а також дозволить зекономити час персоналу лікарні»,- зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

Читайте також: Перед Великоднем у Ківерцях відкачували воду з обійстя.

Реклама Google

Telegram Channel