Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Колектив 14 ОМБр прокоментував вчинок офіцера цієї бригади, якого звинувачують у жорстокому побитті військового

Справу розслідує ДБР.

Фотоколаж «Обозреватель».

Колектив 14 ОМБр прокоментував вчинок офіцера цієї бригади, якого звинувачують у жорстокому побитті військового

В бригаді розповіли, що службове розслідування проводиться і правоохоронцями, і у військовій частині

У той час, коли 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого захищає Україну на фронті, окремий представник військової частини дозволяє собі ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в’яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ. Про це йдеться на фейсбук-сторінці 14 ОМБр імені князя Романа Великого, яка дислокується у Володимирі.

Правоохоронними органами проводиться розслідування щодо з’ясування всіх обставин побиття військовослужбовця та інших протиправних дій, які інкримінують підозрюваному. Також службове розслідування проводиться і у військовій частині.

 Принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі.

В разі доведення провини підозрюваного, щодо нього будуть прийняті відповідні правові рішення. Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі.

Читайте також: «Бив берцями по голові: на Волині офіцер познущався з підлеглого​»

«Офіцера, який на Волині побив військового, судять за смертельну аварію»

«Солдат, який звинувачує офіцера з Володимирської частини у побитті, поки ходити не може»

Реклама Google

Telegram Channel