Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Стівен Кінг запропонував віддати його «синю галочку» з Twitter Фонду Сергія Притули

Дякуємо, пане Королю Жахів!

Фото із сайту ukr.net.

Стівен Кінг запропонував віддати його «синю галочку» з Twitter Фонду Сергія Притули

Коштує підписка на Twitter Blue 8 доларів на місяць

Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг (на фото) виступив із пропозицією передати свою позначку про верифікацію у Twitter Благодійному фонду Сергія Притули.

Про це Кінг написав у Twitter.

«Думаю, що Ілон Маск має віддати мою «синю галочку» на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули...», – зазначив письменник.

Сергій Притула відреагував на допис Кінга і подякував йому.

«Наш фонд отримав дуже серйозну рекомендацію. Продовжуємо працювати заради нашої перемоги!» – написав він.

«Думаю, що Ілон Маск має віддати мою «синю галочку» на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули...», – зазначив Стівен Кінг.

Раніше стало відомо, що 20 квітня Twitter почав видаляти «сині галочки» верифікації з акаунтів користувачів, які не підписалися на Twitter Blue. Цей сервіс дає можливість користувачам за щомісячну підписку отримувати розширені можливості у соцмережі. Коштує підписка на Twitter Blue 8 доларів на місяць.

Відтепер у соціальній мережі Twitter користувачам дозволено стягувати плату за доступ до свого контенту – від довгого тексту до багатогодинного відео. 

Довідка:

Сті́вен Е́двін Кі́нг – американський письменник, автор більш ніж 200 творів, серед яких понад 50 бестселерів у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. Його називають Королем жаху, зізвучно з прізвищем майстра, писав ще під псевдонімом Річард Бахман. Було продано більш ніж 350 млн копій його романів та збірок оповідань. 

Читайте також на volyn.com.ua: «Навіщо харків’янка Любов Бєсєда збирає рушники з волинською вишивкою».

Реклама Google

Telegram Channel