Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Володимирщині хулігана-грозу сусідів оштрафували на сотню гривень

Потерпілий пояснив, що його сусід кожен день вживає спиртні напої.

Фото з відкритих джерел.

На Володимирщині хулігана-грозу сусідів оштрафували на сотню гривень

В судове засідання чоловік не з’явився, хоча був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що підтверджується розпискою

Жителя Іваничівщини, який посварився з сусідом і вдарив його, оштрафували на 102 гривні. Про це інформує «БУГ».

6-го березня близько 16:00 чоловік причепився до свого сусіда: ображав його нецензурною лайкою та вдарив в область грудної клітки, що не спричинило тілесних ушкоджень. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 12-го квітня.

Проти дебошира порушили адміністративне провадження: за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

В судове засідання чоловік не з’явився, хоча був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що підтверджується розпискою. На попередніх судових засіданнях свою вину він не визнавав та запевняв, що жодних хуліганських дій не вчиняв. Дебошир пояснював, що до нього приїхали працівники поліції, які дали підписати документи, а він погодився.

Такі випадки, за словами сусіда обвинуваченого, є непоодинокими. Додатково потерпілий зазначив, що хулігана бояться всі сусіди, оскільки він в п’яному стані дуже агресивний.

Потерпілий пояснив, що його сусід кожен день вживає спиртні напої. І цього дня він, мовляв, прийшов до нього додому в стані алкогольного сп`яніння та почав чіплятись, безпричинно сварився, ображав, погрожував, що підпалить будинок. Такі випадки, за словами сусіда обвинуваченого, є непоодинокими. Додатково потерпілий зазначив, що хулігана бояться всі сусіди, оскільки він в п’яному стані дуже агресивний.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 102 гривні штрафу. Також він сплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 537 гривень.

Читайте також: «В Іваничах судили багатодітну матір»

Telegram Channel