Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Рівненщині неповнолітній напідпитку врізався на авто в електроопору. Його приїхав забирати «цікавий» батько

Порушником виявився 17-річний дубенчанин, який ніколи не отримував посвідчення водія і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Фото: Патрульна поліція Рівненщини.

На Рівненщині неповнолітній напідпитку врізався на авто в електроопору. Його приїхав забирати «цікавий» батько

Патрульні, які приїхали на місце події, застали водія та його друзів за спробами самостійно деблокувати машину від поваленого стовпа. Викликали батька, бо призвідник аварії був неповнолітнім. Яке ж було їхнє здивування, коли батько приїхав нетверезим

На Рівненщині у місті Дубно нетверезий 17-річний водій врізався в електроопору, повалив її та намагався втекти. Про це 1 травня повідомили у пресслужбі Патрульної поліції області. Батько неповнолітнього, якого викликали на місце інциденту, також приїхав у стані алкосп'яніння, тож загалом правоохоронці склали на них чотири протоколи. Про це інформує Суспільне Рівне.

Інцидент стався 30 квітня близько 6:00 на вулиці Підборці у місті Дубно.

Батько неповнолітнього, якого викликали на місце інциденту, також приїхав у стані алкосп'яніння, тож загалом правоохоронці склали на них чотири протоколи.

«Патрульні, які приїхали на місце події, застали водія та його друзів за спробами самостійно деблокувати машину від поваленого стовпа», — йдеться у повідомленні пресслужби Патрульної поліції області.

Порушником виявився 17-річний дубенчанин, який ніколи не отримував посвідчення водія і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож на місце інциденту викликали батька юнака.

«Вже в його присутності хлопцю провели огляд на стан сп’яніння, результат — 1,48 проміле (в Україні допустимою нормою вважається на більше 0,2 проміле, - ред). Щоправда, батько правопорушника, 57-річний дубенчанин, також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але це не зупинило його і він сів за кермо автомобіля, за що і був зупинений патрульними. Від проходження огляду відмовився», — додали у пресслужбі.

 

 

 

За фактом ДТП правоохоронці склали на батька та сина чотири адмінпротоколи: три на сина — за керування у нетверезому стані, керування без прав та порушення ПДР, один — на батька — за керування у стані сп'яніння.

Читайте також: «Поліцейські Рівненщини знайшли жінку, яка втекла від чоловіка, завдяки собаці»

Реклама Google

Telegram Channel