Коробочки для тортів та випічки: обираємо з Kartpak
Власна крамничка солодощів чи кондитерська – чудовий спосіб організувати прибутковий бізнес. Аби витримати високу конкуренцію, варто приділити особливу увагу пакуванню кондитерських виробів, аби вигідно виділити кондитерські вироби поміж конкурентів, привернути увагу покупців й викликати бажання придбати продукт. Вдало підібране пакування для солодощів і десертів поєднує дві головні функції: захисну й декоративну. Далі розглянемо які бувають коробки для солодощів, і що варто врахувати при пошуку хорошого пакування для десертів.
Види коробочок для випічки
Асортимент кондитерських виробів і випічки вражає розмаїттям форм, розмірів і варіантів декорування. Саме вид десерту в першу чергу впливає на вибір коробки, адже пакування має бути розроблено точно з урахуванням висоти, ширини та довжини кондитерського виробу, а також його ваги. Щільність картону напряму впливає на стійкість утримувати незмінну форму під час транспортування виробу на різні відстані.
Серед найбільш поширених видів коробок для десертів зверніть увагу на:
-
класичні коробочки квадратної, круглої чи прямокутної форми з окремою кришкою;
-
пакування з прозорим віконечком;
-
коробки з вставками для фіксації виробу в середині чи роздільниками;
-
вертикальні збірні коробки з фіксацією верхівки й ручками для переноски;
-
пакування з відкидною кришкою.
Існують певні види коробок, що розроблені спеціально для окремих типів десертів, проте їх можна використовувати різними способами. Наприклад, якщо ви закупили коробочки для пасок і не встигли використати всю партію до завершення святкових днів, таке пакування з віконечком відмінно підійде для випічки італійських кексів чи інших виробів.
Для тортів при пошуку коробок також варто обирати спеціальні підложки. Вони необхідні, аби уникнути контакту десерту й крему із картонною поверхнею коробки. Виготовлені такі підложки для тортів зі щільного картону з вологостійким покриттям. Для більшої привабливості виробники використовують блискуче золотаве чи сріблясте покриття, що дозволено до тісного контакту з харчовими продуктами.
На що звертати увагу при виборі пакування
Коробка для кондитерських виробів має відповідати таким вимогам:
-
слушний розмір і форма;
-
щільний матеріал, що має стійкість до впливу вологи;
-
наявність віконечка, закритого прозорим пластиком;
-
зручна конструкція для складання персоналом і перевезення;
-
привабливий для покупців дизайн;
-
мінімальна вага за умови збереження щільності й стійкості до втрати форми.
Аби ознайомитись із популярними видами коробок, які замовляють кондитерські виробники, а також обрати варіант для власного бізнесу, варто переглянути пропозиції виробників пакування. Пропонуємо поглянути як організовано продаж упаковки в КартПак – відомого виробника, що спеціалізується на виготовленні картонної пакувальної продукції. Головна перевага співпраці з виробником – можливість замовити реалізацію індивідуального проєкту.