Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
ЗІ СЦЕНИ — У МОНАСТИР?

Волинь-нова

ЗІ СЦЕНИ — У МОНАСТИР?

18-річний співак-самородок із Буковини Віктор Мельник (на фото), якому пророкували блискуче майбутнє на оперній сцені, планує поміняти своє мирське життя на духовне...

18-річний співак-самородок із Буковини Віктор Мельник (на фото), якому пророкували блискуче майбутнє на оперній сцені, планує поміняти своє мирське життя на духовне

Про те, що Віктор збирається піти в монастир, стало відомо після прес-конференції телеведучого й продюсера проекту «Шанс» Ігоря Кондратюка та співачки Наталії Валевської у Чернівцях, куди вони приїжджали зі збірним концертом «шансовиків». Усі, звісно ж, поцікавилися теперішнім життям свого земляка з села Великий Кучурів Сторожинецького району — переможця шостого телепроекту «Шанс» Віктора Мельника. На що Ігор Кондратюк коротко відповів: «На жаль, ми не бачимося з Вітею. Він не приходить до нас. А ми б дуже хотіли з ним поспілкуватися». А Валевська додала, ніби їй відомо, що хлопець збирається стати... монахом.
Після перемоги у «Шансі» творчою долею талановитого хлопця опікується співак Володимир Гришко. І зараз Віктор навчається у Київській музичній академії.
— Я не знаю, що далі вирішить Вітя, але ми всі проти того, аби він був на сцені, — сказала кореспонденту «Високого замку» Світлана Мельник, мама співака-самородка. — Поки що він продовжує навчатися у Києві. Стосовно монастиря... Не знаю. Але я б дуже хотіла, аби він був або дияконом, або священиком.
Перед перемогою у «Шансі» Віктор планував вступати у духовну академію, а ще школярем співав у церковному хорі. Коли Україна почула 16-річного юнака з Буковини, всі були вражені його сильним голосом і назвали хлопця не інакше, як оперним генієм. Очевидно, прагнення до духовного життя, яке підтримала й родина Віктора, перемогло життя сценічне. Проти того, аби онук співав, і бабуся Віктора Мельника — відома не лише на Буковині цілителька і народознавець Гарафіна Маковій.
Telegram Channel