Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Відомий волинянин виставить свої медалі на аукціон задля ЗСУ

Срібну медаль 2023 року та медаль 2019 року спортсмен планує виставити на аукціон.

Фото з телеграм-каналу Юрія Погуляйка.

Відомий волинянин виставить свої медалі на аукціон задля ЗСУ

Йдеться про Миколу Оніщука, 15-разового чемпіона України в метанні списа

15-разовий чемпіон України в метанні списа Микола Арсентійович Оніщук поділився планами щодо своїх медалей. Срібну медаль 2023 року та медаль 2019 року спортсмен планує виставити на аукціон, а кошти віддати на підтримку Збройних сил України. Про це повідомив в телеграм-каналі голова Волинської обласної військової держадміністрації Юрій Погуляйко

Срібну медаль 2023 року та медаль 2019 року спортсмен планує виставити на аукціон, а кошти віддати на підтримку Збройних сил України.

Погуляйко розповів про цей намір Миколи Оніщука в контексті інформації про зустріч свою та першого заступника голови обласної ради Юрія Поліщука з волинськими спортсменами, які неодноразово представляли Україну на світових змаганнях та здобували призові місця. 

Погуляйко мав честь вручити подяку Волинської ОДА саме Миколі Оніщуку, члену національної збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів. 

 

 

 
 

 Подяками Волинської обласної ради нагороджено Ярослава Окапінського, спортсмена-інструктора національної збірної команди України з легкої атлетики серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату та його тренера Андрія Рожка. 

– Ви – ті люди, завдяки яким український прапор все частіше майорить на світових спортивних п'єдесталах. І цим ми щоразу нагадуємо світу, що українці впевнено ідуть до своєї головної мети – перемоги, – йдеться в повідомленні Погуляйка.

Читайте також: «Скандал про 10%: чотири атлети з інвалідністю звинуватили Інваспорт у корупції, Паракомітет назвав це «цинічною брехнею»

Реклама Google

Telegram Channel