Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Матері двох загиблих захисників з Волині отримали посмертні нагороди Героїв

Фото Луцької міськради.

Матері двох загиблих захисників з Волині отримали посмертні нагороди Героїв

Їх вручили луцький міський голова Ігор Поліщук та начальник Луцького ОМТЦК та СП Віктор Зелінський

Нагороди отримали рідні загиблих захисників України - солдатів Ігоря Дяченка та Юрія Масевича. Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Ігор Поліщук подякував рідним загиблих військовослужбовців за те, що вони постійно підтримували та допомагали їм, а матерям - що виховали справжніх Героїв та патріотів.

«Саме завдяки їхній жертві та подвигу сьогодні у нашому місті не стріляють, немає такої розрухи, яка є в інших містах на сході України. Діти ходять в школу та садочки, дорослі — на роботу. Продовжується життя відносно в спокійному режимі, - зазначив він. - Хочу вам за це подякувати та подякувати нашим загиблим Героям. Я переконаний, що їхні імена та подвиг назавжди буде вписано золотими літерами в історію нашого міста».

Ігоря Дяченка нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), а Юрія Масевича — медаллю «За військову службу Україні» (посмертно).

Ігоря Дяченка нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), а Юрія Масевича — медаллю «За військову службу Україні» (посмертно). Нагороди отримали матері загиблих Героїв.

Вічна пам’ять загиблим Героям!

Співчуття, повага та шана їхнім рідним!

Читайте також: Рідним загиблого воїна з Волині, який був директором школи, вручили його нагороду (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel