Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У луцькому виші обрали найкрасивішу студентку (Фото)

Яка краса!

Фото volynnews.com.

У луцькому виші обрали найкрасивішу студентку (Фото)

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки влаштували свято краси – конкурс «Міс університету – 2023»

За корону боролися чотирнадцять дівчат з чотирнадцяти факультетів, але атрибут найкрасивішої та найталановитішої дістався лише одній з них.

Перед суддями стояло доволі важке завдання – визначити найкращу у конкурсах дефіле-представлення, конкурсі талантів, «Україночка» та інтелектуальному конкурсі.Спочатку конкурсантки почергово виходили на сцену в образах, які їх найкраще представляють. Ведучі ж, своєю чергою, розповідали про дівчат суддям та глядачам, повідомляє volynnews.com.

Міс ВНУ стала студентка факультету інформаційних технологій та математики Дар'я Матрунчик, титул віце-міс здобула студентка факультету іноземної філології Юлія Хома.

На конкурсі талантів учасниці співали, танцювали, декламували вірші, а одна з конкурсанток розповідала про те, як стала фотографкою. Відзначимо, що в багатьох виступах дівчата не оминали тему війни, ділячись своїми переживаннями.Під час конкурсу «Україночка» конкурсантки постали на сцені у вишиванках, підкреслюючи красу української жінки.Після інтелектуального конкурсу, в якому дівчата демонстрували не лише свій розум, а й кмітливість та вміння вийти з важкої ситуації, судді нарешті назвали ім’я переможниці.

Отож, міс ВНУ стала студентка факультету інформаційних технологій та математики Дар'я Матрунчик, титул віце-міс здобула студентка факультету іноземної філології Юлія Хома. Проте й інші конкурсантки не залишилися без титулів, виборовши перемогу у певних номінаціях та отримавши призи.

 

Реклама Google

Telegram Channel