Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Подружжя лікарів врятували у Луцьку хлопчину

Перехожі врятували хлопцеві життя.

Фото: Район. Луцьк.

Подружжя лікарів врятували у Луцьку хлопчину

Це сталося наприкінці квітня. Юнак дуже травмував ногу під час прогулянки. Наразі хлопецеві провели операцію, наклали на травмовану ногу гіпс. На нього очікує довготривала реабілітація

Хлопець випадково перерізав сухожилля на нозі склом, гуляючи з друзями біля дитячої залізниці, що на вулиці Шопена. 

Медичну допомогу йому надавало подружжя лікарів, які  випадково опинилися поруч, інформує видання «Район. Луцьк».

«Це сталося біля палацу, хлопці спускалися до рельсів дитячої залізниці. Коли спускався, не помітив скло, яке стояло сторчма. І це скло розрізало йому ногу. Одразу зателефонував мені зі словами «у мене скло в нозі». Друзі допомогли піднятись до сходів біля станції, почали шукати дорослих, вийшли на дорогу. Їхала машина, яку зупинили діти. У водія вони попросили бинти, щоб перемотати ногу», – розповіла мама юнака Вікторія.

Чоловік не розгубився, покликав ще перехожих на допомогу. На його прохання зупинилося подружжя лікарів, яке проходило неподалік. 

Коли на місце події приїхала мама хлопця, небайдужі люди накладали джгут на ногу хлопця. 

«Я була в шоці. Не пам'ятаю, що говорила. Люди, які надавали допомогу, потім сказали, що мої перші слова до сина були: «Як ти будеш танцювати?» – розказує жінка.

Вікторія каже, її син професійно займається танцями. Але зараз лікарі не можуть дати гарантій, що він повернеться до занять після такої серйозної травми.

Лікарі кажуть, що вчасно надана допомога врятувала хлопчині життя. 

Лікарі кажуть, що вчасно надана допомога врятувала хлопчині життя. Адже він втратив багато крові, в нього й досі низький рівень гемоглобіну. В лікарні йому зшили сухожилля, зробили пластику та наклали гіпс.

Читайте також: «На Волині хлопець кинув смітник у двірника, бо той нібито вдарив його віником (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel