Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Буданов розповів про смертельну хворобу Путіна

Навіть якщо воно здохне, то Росія навряд чи відмовиться від своїх загарбницьких планів.

Фото ТСН.

Буданов розповів про смертельну хворобу Путіна

Диктатор має серйозні проблеми зі здоров'ям

Президент Росії Володимир Путін серйозно хворий. У нього - рак. З хворобою диктатор бореться тривалий час.

Про це заявив очільник ГУР Кирило Буданов в інтерв'ю Yahoo News, пише ТСН.

У грудні 2022 року британські ЗМІ повідомили, що у Путіна виявили низку важких захворювань — рак, шизоафективний розлад та хворобу Паркінсона. Буданов теж підтверджував дану інформацію.

Час покаже, хто мав рацію.

«Ще 2021 року була заява, здається, моя, що Путін дуже хворий на рак. З того часу минуло два роки, і тепер усі починають говорити, що з ним щось не так. Час покаже, хто мав рацію», - заявив Буданов.

Раніше стало відомо, що Путін переїхав до офісу в Кремлі, що добре охороняється. Все через стрес i війну в Україні. Донедавна він, як відомо, жив у підмосковній резиденції в Ново-Огарьово. 

Видання The Sun з посиланням на витік електронних листів Кремля пише, що Путіна регулярно «напихають» всілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін’єкціями, щоб зупинити поширення раку підшлункової залози, який йому нещодавно діагностували.

А видання Newsweek з посиланням на представників американської розвідки повідомило, що у квітні 2022 року Путін пройшов курс лікування від прогресуючої форми раку. Цю інформацію підтвердило джерело розслідувачів, яке працює у російському онкоцентрі та знайоме з перебігом лікування російського диктатора.

Реклама Google

Telegram Channel