Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Після того, як пєсков поцілував руки Пугачовій, пропагандистка симоньян пригрозила, що покине росію (Відео)

Пропагандистка симоньян у шоці, як прессекретар путіна пєсков зустрів Аллу Пугачову.

Фотоколаж із сайту obozrevatel.com.

Після того, як пєсков поцілував руки Пугачовій, пропагандистка симоньян пригрозила, що покине росію (Відео)

«Якщо цій шушері буде дозволено повернутися, я піду... »

Відома російська співачка Алла Пугачова під час повномасштабної війни неодноразово викликала істерику у кремлівських пропагандистів, яким не подобається «непатріотична» позиція співвітчизниці. Днями через примадонну оскаженіла і пропагандистка маргарита симоньян.

Її дуже турбує те, що артистка повернулася до москви, звідки її, на превелике розчарування путіністки, ніхто не жене, а навпаки – тепло приймають, інформує obozrevatel.com.

Так, симоньян буквально накинулася на росіян із погрозами, що якщо ті й надалі так прийматимуть примадонну, то вона залишить росію.

Як відомо, Пугачова повернулася на батьківщину з Ізраїлю, куди переїхала з родиною після повномасштабного вторгнення, через смерть близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна, який помер від онко.

Пугачова повернулася на батьківщину з Ізраїлю, куди переїхала з родиною після повномасштабного вторгнення, через смерть близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна, який помер від онко.

Співачка відвідала похорони на Троєкурівському цвинтарі в Москві (на церемонії прощання були присутні багато артистів-путіністів: повалій, газманов, михайлов, бабкіна), де навіть поспілкувалася з прессекретарем президента-диктатора путіна дмитром пєсковим. Кремлівський прихвостень, який неодноразово закликав знищити Україну, почав цілувати руки зірки.

Це викликало подив у присутніх, адже пропагандистська методичка не дозволяє путіністам так поводитися із «прєдатєлямі родіни».

Проте саме цей інцидент, очевидно, викликав у симоньян цілу бурю обурення. У своїй «авторській» манері вона полила Пугачову брудом та образливими словами.

«Якщо цій шушері буде дозволено повернутися і, як і раніше, влаштовувати тут той балаган, який вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу винести. Знаю багатьох людей, які вчинять так само», – видала z-патріотка.

Читайте також на volyn.com.ua: «Коли розказуєте, що в паспорті ви Кірілл з двома «л», то спробуйте записатися на росії Дариною чи Миколою».

Реклама Google

Telegram Channel