Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Ковель прибула «Вовча зграя» (Фото)

Наші воїни незламні!

Фото з архіву Ігоря Чайки.

У Ковель прибула «Вовча зграя» (Фото)

Зараз їхні звання – командир кулеметного відділення, командир мінометного відділення, бойовий медик, командир взводу

– Сьогодні мав дуже важливу і надихаючу зустріч з ковельчанами-бійцями підрозділу «Вовча зграя» 3-ї окремої штурмової бригади. З молодими, але досвідченими і сильними воїнами, які з перших днів повномасштабної війни - у лавах ЗСУ, – повідомив ковельський мер. Ігор Чайка каже, хлопці багато розповідали про своє фронтове життя.

Якраз зараз командир підрозділу Олександр Філон разом з побратимами Максимом Погонюком, Артуром Бєліком, Тарасом Поліщуком, Станіславом Ткаченком, який не зміг бути на зустрічі, — у відпустці в рідному Ковелі. Невеликий перепочинок вдома - і за кілька днів назад на фронт.

 

 

 

Чим займався кожен із них до цієї війни?

Хтось був громадським активістом і тренером із рукопашу гопак; хтось - завідувачем складу на підприємстві; а ще інший - працював собі кілька років за кордоном; а четвертий вже до цього повномасштабного вторгнення встиг побути бійцем Добровольчого українського корпусу з досвідом участі в АТО.

 

 Всі вони зараз - єдиний злагоджений механізм, воюють в одному підрозділі й націлені на один результат - на нашу Перемогу.

Багатьом із них не було навіть 18-ти років, коли у 2014-му на сході почалася антитерористична операція.

Сьогодні, в часі повномасштабної війни, це впевнені воїни, їм від 18 до 30-ти років. Вони мають справу з важким серйозним озброєнням, як самі кажуть, з тим, що може наробити проблем ворогу. 

Сьогодні, в часі повномасштабної війни, це впевнені воїни, їм від 18 до 30-ти років. Вони мають справу з важким серйозним озброєнням, як самі кажуть, з тим, що може наробити проблем ворогу. Зараз їхні звання - командир кулеметного відділення, командир мінометного відділення, бойовий медик, командир взводу.

Мудрість, з якою хлопці дивляться на виклики війни і міркують про життя, їхня впевненість, зібраність, спокій та готовність воювати і перемагати неабияк додає мотивації нам тут. 

– Бійці подарували нам шеврон підрозділу й прапор з підписами. А ми їм - нашу символіку, частинку Ковеля. Бережи вас, Боже, наші хлопці, – написав Чайка.

Читайте також: «Воїни-двійнята з Волині: з передової героєм повернувся Ігор – пішов Богдан»

Реклама Google

Telegram Channel