Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Судять колишнього директора луцького заводу, який погрожував вбивтвом сусіду: подробиці

Триває слідство.

Скриншот з відео.

Судять колишнього директора луцького заводу, який погрожував вбивтвом сусіду: подробиці

Поліція розслідує інцидент, який стався між сусідами в багатоповерхівці обласного центру

Місцевий житель Олександр Йоржик повідомив правоохоронцям, що його сусід підставив йому пістолет до скроні та погрожував. У свою чергу обвинувачений стверджує, що повівся так, бо сусід серед ночі гучно слухав музику.  

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Виявилося, що обвинувачений – колишній директор «Електротермометрії» Юрій Малихін, якого раніше не раз штрафували за п’яне водіння. Про це повідомляє «Аверс», передає volynnews.com.

Заявник Олександр Йоржик розповів, що нині має багато питань до слідства: «На момент, коли приїжджала патрульна поліція та робила перевірку, на цей травматичний пістолет не було документів. На понеділок вони з’явилися. Чому не вилучили пістолет? Чому не перевірили належність зберігання зброї в квартирі? Пістолет лежав у коридорі чи був у сейфі розряджений? Чи пістолет був заряджений? Я не почув відповідей. Людину не перевірили на стан алкогольного сп’яніння, не зафіксували цього. Хоч ознаки були. На п’ятий день мене тільки завели на судмедекспертизу».

Олександр дуже здивувався, побачивши, як зареєстрували відомості в ЄРДР.

«Час зареєстрованої справи – близько 22:00. Насправді все було з 23:00 до 00:00. Один виклик я зробив о 00:17. Я попросив змінити це, тому що це некоректна інформація. Близько 22:00 можна трактувати і як о пів на десяту. І з мого боку було б некоректним у подальшому, якби мені пред’явили, що я зайшов не о 23:00 чи 00:00 і зробив зауваження, а до 22:00», – зауважує лучанин.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel