Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Ріта Ора на «Євробаченні-2023» виступила разом з юною біженкою з Рівного (Фото, відео)

«Ми любимо тебе, Україно, ми всі виступаємо сьогодні для тебе...»

Фото twitter.com.

Ріта Ора на «Євробаченні-2023» виступила разом з юною біженкою з Рівного (Фото, відео)

Історія дівчини з України дуже близька зірці

Британська співачка Ріта Ора під час свого виступу у першому півфіналу «Євробачення-2023» підтримала Україну. 

Зірка вийшла на сцену разом з танцівницею з України Софією. Дівчина родом з Рівного та через повномасштабну війну була змушена з родиною тікати до Великої Британії, передає ТСН.

Ора поділилася зворушливою історією Софії та висловилася про те, як важливо підтримувати Україну сьогодні.

На сцені пісенного конкурсу Ріта виконала свій хіт Anywhere, тримаючись за руки з Софією. Українка тримала у руках м'яч, який, за словами співачки, символізує втрачене дитинство дітей-біженців. 

Номер співачки завершився ефектним танцювальним номером, а у фіналі Ору підняв на руки шоубілет. 

У своєму Twitter-акаунті Ора поділилася зворушливою історією Софії та висловилася про те, як важливо підтримувати Україну сьогодні. Історія дівчинки з Рівного стала неймовірно близькою самій Ріті, адже вона свого часу з батьками також була змушена покинути Югославію та бігти до Британії.

«Для мене Софія уособлює силу та надію в ці неспокійні, трагічні та мінливі часи. Ми не повинні забувати про привілей Великої Британії, яка має право приймати «Євробачення-2023» року в Україні після перемоги Kalush Orchestra на конкурсі минулого року. Доля сім'ї Софії нагадує мені про неймовірну подорож, яку пройшла моя сім'я, коли я була в її віці, і я завжди буду вдячна Великій Британії за проявлену до нас доброту та співчуття. Софія відкриває мій виступ цього вечора, граючи з м'ячем, що символізує втрату дитинства для цих бідних біженців. Я сподіваюся, що цей дивовижний пісенний конкурс відкриє серця по всій Європі та світу. Ми любимо тебе, Україно, ми всі виступаємо сьогодні для тебе», - написала Ора. 

 

Реклама Google

Telegram Channel