Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Через деякий час ми будемо готові», - Зеленський про контрнаступ

Президент перебуває з візитом у Великобританії.

Фото: УНН.

«Через деякий час ми будемо готові», - Зеленський про контрнаступ

Президент Володимир Зеленський, перебуваючи у Лондоні у Великій Британії повторив, що українським силам «справді потрібно трохи більше часу», щоб розпочати контрнаступальні дії проти російських окупантів

«Нам справді потрібно трохи часу, не надто багато. Через деякий час ми будемо готові. Я не можу поділитися з вами деякими деталями, я не хочу мати секрети від наших друзів, але є деякі секрети від наших сусідів», - зазначив Зеленський. Про це пише УНН, посилаючись на спільний брифінг лідера держави та прем'єр-міністра Британії Ріші Сунака.

Президент також зазначив, що під час «євротуру» його «пріоритетом» були наступальні дії України.

«Я дуже задоволений нашими досягненнями і домовленостями. Я дуже дякую Ріші, і була гарна зустріч з Джорджією, Олафом, Еммануелем (прем'єр-міністром Італії Джорджією Мелоні, канцлером Німеччини Олафом Шольцом, президентом Франції Еммануелем Макроном, - ред.)», - сказав він.

Крім цього, Зеленський подякував Сунаку та британському уряду за підтримку «у цей важкий та складний момент, у момент викликів» українському суспільству та воїнам.

«У будь-якому випадку нам потрібен успіх, і я щасливий, що таким чином ми готуємо контрнаступальні кроки, і ви разом з нами... Ми зосереджуємося на військовій підтримці і дуже дякуємо вам за цей пакет, який ви підготували. Він великий, це справді те, що може врятувати життя нашим людям», - підсумував президент.

Читайте також: Під Бахмутом під час обстрілу життя воїна врятувала... паляниця (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel