Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Віктора Павліка забрали спецперепустку на Південний міст через скандал

Поліцейські нагадали зірці про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Фото: Поліція Києва.

У Віктора Павліка забрали спецперепустку на Південний міст через скандал

Катерина зняла на відео, як вони з Віктором Франковичем їдуть Південним мостом, пересування яким можливе лише зі спеціальною перепусткою

Співак Віктор Павлік неочікувано втрапив у скандал через свою дружину-блогерку Катерина Репяхову, яка не втрималася і похвалилася у сторіс «романтичним подарунком» чоловіка. Про це йдеться на сайті tabloid.pravda.com.ua.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки», - похвалилася Репяхова ще 15-го травня, а Павлік показав дозвіл на проїзд.

Парочку одразу ж засудили у мережі за це недоречне вихваляння. 

Парочку одразу ж засудили у мережі за це недоречне вихваляння. Адже рух мостом дозволений лише спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадськогому транспорту, транзитному вантажному транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками. 

Крім того, коментатори звернули увагу на те, що Павлік сидів за кермом не пристебнутий. 

Пізніше Катерина схаменулася і у сторіс вибачилася за свій вчинок, назвавши його недоречним жартом. 

Павлік у коментарі обуреним користувачам пояснив, що це його перепустка на комендантську годину. Мовляв, він часто повертається з концертів дуже пізно. 

Як пізніше повідомила поліція Києва, перепустку у співака було вилучено. 

Читайте також: «У Львові вже вимагають додаткового концерту: юний талант з Волині YAKTAK їде у перший тур Україною»

Реклама Google

Telegram Channel