Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Герой з Волині, який захищає Україну на фронті, чекає Перемогу, щоб традиційно сфотографуватися сім’єю у вишиванках

Перемога буде!

Фото: 100 Окрема бригада ТрО Волині.

Герой з Волині, який захищає Україну на фронті, чекає Перемогу, щоб традиційно сфотографуватися сім’єю у вишиванках

Володимир Зубер свого часу 21 рік відслужив у Збройних Силах України. А з 2016-го чоловік працював на військовій кафедрі Луцького національного технічного університету

Після ж широкомасштабного вторгнення – добровольцем став до лав Волинської бригади тероборони. До речі, до двох десятків його вихованців і вихованок нині служать пліч-о-пліч зі своїм колишнім наставником у лавах нашої бригади, яка успішно виконує бойові завдання на сході України, повідомля 100 Бригада ТрО Волині.

Вдома ж – у рідному Луцьку – на Володимира Володимировича з Перемогою чекає його сім’я: дружина, син та донька. Серед традицій сімейства Зуберів була й така: щороку у Всесвітній день вишиванки вбиратися у власноруч вишиті пані Ольгою сорочки (так-так, усі чотири вишиванки на колективному фото є творінням її рук!) – і йти до фотоательє.

 

 Вже двічі, торік і цьогоріч, традиції додержатися не вдалося – завадила широкомасштабна війна. Проте Зубери неодмінно виправлять цю прикрість після Перемоги і повернення пана Володимира на Волинь.

Читайте також: Сьогодні українці святкують День вишиванки: історія, традиції.

Реклама Google

Telegram Channel