Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У центрі Луцька людей закликають разом створювати «Перемогу» (Фото, відео)

Зустрічає відвідувачів чарівна Майя Літвін.

Фото volyn.com.ua.

У центрі Луцька людей закликають разом створювати «Перемогу» (Фото, відео)

У відділенні «Укрпошти» №16 на вулиці Ковельській відвідувачів запрошують долучитися до флешмобу з нагоди Дня вишиванки

Волинянам, які завітали на пошту, пропонують жовто-синіми нитками вишити кілька хрестиків на рушнику, де згодом з'явиться сповнене надіями слово «Перемога». Наразі на полотні вже є дві перші букви та тризуб.

Почали створювати патріотичний надпис лучанки Світлана Сегеда та Алла Шевчук. Далі естафету перейняв житель обласного центру Олег Іщук, який, щоб вдало створити кілька хрестиків, уважно слухав поради волинських вишивальниць. Продовжила справу уродженка Рівненщини Вікторія Ступницька, яку вправно працювати з никами навчила мама.

За словами керівниці відділення Наталії Шеверди, акцію влаштували, аби нагадати українцям, що Перемога залежить від праці кожного з нас. До того ж, згідно з українськими традиціями, візерунок, який вишили саме 18 травня, матиме особливу силу. Каже, саме тому вирішили, що створюватимуть «Перемогу».

Підтримала ідею колективу і територіальний менеджер Волинської дирекції «Укрпошти» Інна Шрамко. Вона прочитала патріотичний вірш і привітала земляків зі святом.

Всі охочі можуть вже зараз долучитися до флешмобу, а також сфотографуватися біля оригінальної інсталяції з вишитих картин, серветок, рушників та квітів, яку працівники відділення створили власноруч. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel