Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Рівному на околиці міста збудують кільце

Мова про побудову там кільця малого радіуса задля убезпечення водіїв та пасажирів.

Фото suspilne.media.

У Рівному на околиці міста збудують кільце

Пропонована сума — понад 15 мільйонів

Управління капітального будівництва Рівного оголосило тендер на капітальний ремонт розвилки на кладовище, вулицю Стельмаха та село Колоденка, інформація про це з’явилась 16 травня на порталі публічних закупівель ProZorro. Пропонована сума — 15,3 млн грн, роботи передбачають облаштування кільця.

Про необхідність облаштування кільця на цій розвилці влада Рівного почала говорити з 2018 року. Також рівняни підтримували й відповідну петицію з таким проханням, аби зробити роз’їзд автомобілів там більш безпечним.

«До мене звертались мешканці мікрорайону Червоні Гори щодо облаштування кільця. Побудова там кільця малого радіуса задля убезпечення водіїв та пасажирів — це найкращий варіант на сьогодні, це поширена практика європейських країн», — коментував у 2021 році Суспільному мер Олександр Третяк.

Згідно з тендерною документацією, на цій ділянці проведуть заміну та підсилення шару під асфальтом, саме покриття робитимуть підсилене, а також передбачений благоустрій території довкола кільця, встановлення нових зупинок, знаків, висаджування дерев та повна заміна мереж освітлення.

Аукціон заплановано на 25 травня. Якщо його проведуть та визначать переможця, то, згідно з умовами, він має виконати роботи до кінця 2023 року.

Реклама Google

Telegram Channel