Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Перший народжений для війни, другий – ні»: воїн з Волині приєднався до флешмобу військових у твіттері та фейсбуці

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Кушнєра.

«Перший народжений для війни, другий – ні»: воїн з Волині приєднався до флешмобу військових у твіттері та фейсбуці

Українські військові запустили новий тренд у соцмережах, у якому показують фото зі служби на противагу своїм «цивільним» світлинам

Усі підписи до фото мають приблизно такий зміст: «ця людина воює, щоб ця могла розважатися», маючи на увазі себе. Так військові показали, що ніхто не створений для війни, і для того, аби мати можливість відпочивати, потрібно наближати перемогу України. 

Тренд запустила військовослужбовиця та користувачка Twitter «Жаба польова», пише УП.

«Ця свята людина єб*ш*ть, шоб ця гнида вела своє розгульне життя», – написала дівчина, додавши «військове» та «цивільне» фото.

 Цей твіт набрав 1,9 млн переглядів.

Інші військові також почали публікувати свої фото на службі разом з «довоєнними» світлинами.

«Побачте  різницю – перший народжений для війни, другий – ні! Це ж видно з першого погляду! Не розумію чому обох посилати на фронт, хай воює лише той, хто для цього народжений», – написав з іронією воїн з Волині Олексій Кушнєр, який воює з перших днів війни. 

 До флешмобу також долучився Максим Колесніков, якого кілька місяців тому звільнили з російського полону. У соцмережах набуло популярності відео, як військовий радів яблуку після повернення в Україну.

«Дуже радує як розійшовся тренд, але не можу перестать орать з того, що він розійшовся в фб і там КОЖНОМУ ДРУГОМУ в коментах пояснюють, що на фото одна й та сама людина і в цьому типу смисл», – відреагувала «Жаба польова».

Пізніше військова ще раз пояснила сенс свого першого допису:

«Я не відстоюю нічиї права на розгульне життя, крім своїх власних. Розгульне життя, втім, можна заслужити саме єб*шингом. Ні, це не індульгенція всім хто хоче тусить».

 

 

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

 

Telegram Channel