Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Якби Кварцяний тренував киян, то вони б гірше грали?»: легендарний тренер «Волині» має сумніви щодо призначення динамівця наставником збірної

А сам Віталій Кварцяний міг би очолити національну команду?

Фото Oleg Dubyna/Вікіпедія.

«Якби Кварцяний тренував киян, то вони б гірше грали?»: легендарний тренер «Волині» має сумніви щодо призначення динамівця наставником збірної

Віталій Кварцяний каже, що очільники УАФ переоцінюють Сергія Реброва як основного кандидата на посаду головного тренера національної збірної України

Колишній наставник луцької команди зазначив, що на Реброва чекають як на месію. Втім, на його думку, в Україні є ще багато інших кандидатур на цю посаду. Про це пише sport.ua.

«Я повністю солідарний з Маркевичем у тому, що на Реброва чекають уже два роки як на месію. Я Реброва поважаю, ми з ним у добрих стосунках, він чудовий фахівець, освічений, володіє іноземними мовами, але в Україні є достатньо кваліфікованих тренерів.

Юрій Вернидуб казав, що завжди мріяв попрацювати зі збірною, але знає, що це ніколи не станеться. Чому в нас прийнято, що збірну мають тренувати лише динамівці? Таке відчуття, що у нас президент країни чи депутати вирішують, хто буде головним тренером збірної.

Петраков показав, як треба працювати із збірною України, але йому просто не пощастило. Але Петракових у нас у країні вагон, є з кого обирати. А у нас уже два роки лише про Реброва говорять.

Ви думаєте, якби Кварцяний тренував «Динамо», то вони б гірше грали? Я впевнений, що вони грали б краще! Але мені цього не дано, як і Вернидубу із Григорчуком», – сказав Кварцяний.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel