Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Луцьк у четвер надвечір прибула друга місія «На щиті»

Головне для громади – проявити шанобливість на усьому шляху загиблих Героїв.

Фото з відкритих джерел.

У Луцьк у четвер надвечір прибула друга місія «На щиті»

За день це вдруге привезли тіла загиблих Героїв

На Волинь прибула гуманітарна місія «На щиті», яка повертає загиблих Героїв.

Чергова місія «На щиті» прибула до Луцька близько 22 години вечора у четвер, 25 травня. Про це повідомила волонтерка Наталія Пасічник на своїй сторінці у фейсбуці, передає сайт ВСН.

«Коли містом чи селом рухається траурний кортеж, який супроводжує тіло Героя, що повертається додому на щиті, ти бачиш і усвідомлюєш, що, й насправді, жити спішити треба, любити спішити треба, бо завтра… Саме повільний рух кортежу дає тобі і мені можливість задуматись над своїм життям, вчинками, словами та діями, думками та мріями, переосмислити цінності, поміняти місцями пріоритети та плани.

Ти розумієш, що Герой поставив крапку не лише у своїх планах, а й на тривалий час заблокував здійснення мрій та бажань своїй сім’ї, батькам, дружині та діткам. У мене все більше зʼявляється питань до війни, які починаються зі слова «чому». Мабуть, я не одна така і «тому що» ми дізнаємося. Легких хмаринок вам, наші Герої! Доземний уклін за вашу жертовність та відданість, любов до рідної землі та народу. Найщиріші співчуття кожній родині, яка сьогодні у жалобі», - написала Наталія Пасічник. 

Легких хмаринок вам, наші Герої! Доземний уклін за вашу жертовність та відданість

Про дату час та місце поховання кожного Героя повідомлятимуть окремо.

Новини російсько-української війни Тут.

Реклама Google

Telegram Channel