Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Москва зазнала атаки безпілотниками — росЗМІ

Вибухи в столиці росії!!!

Скріншот.

Москва зазнала атаки безпілотниками — росЗМІ

Як стверджують російські посадовці, збито кілька безпілотників

У столиці росії зранку 30 травня пролунали вибухи. Там повідомляють про атаку безпілотниками та влучання, пише Громадське.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на міського голову Москви Сергія Собяніна та губернатора Андрія Воробйова.

Він заявив, що дрони сьогодні вранці атакували «деякі будівлі» в Москві. Про постраждалих у мерії Москви не повідомляють.

Також відомо, що в Підмосков'ї працювала протиповітряна оборона. Як стверджують російські посадовці, збито кілька безпілотників.

«Сьогодні вранці мешканці деяких районів Московської області могли чути звуки вибухів — це працює наша ППО. На підльоті до Москви було збито кілька безпілотників», — зазначив Воробйов.

У двох будинках, які нібито постраждали від влучання безпілотників, евакуювали мешканців кількох під'їздів, повідомив Собянін. Він уточнив, що люди повернуться до своїх квартир одразу після закінчення роботи спеціальних служб.

Baza з посиланням на очевидців пише, що стався вибух у селищі Московське, але інформація ще перевіряється.

За даними Mash, у Москві також глушать сигнали супутникової навігації. На збої в роботі GPS скаржаться таксисти та водії.

Для столичної поліції оголосили план «Тайфун». Він означає залучення особового складу до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Всього нібито збито 13 безпілотників на підльоті до Москви - Рублівка, Красногорський район, Істринський район, Нова Москва, а ще три нібито потрапили в житлові будинки - Ленінський проспект, Профспілкова  вулиця, Вулиця Атласова.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel