Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Горохівчани передали автомобілі на фронт

Кожен працює на своєму фронті.

Фото Горохівської громади.

Горохівчани передали автомобілі на фронт

Їх отримають їхні земляки, які стоять на захисті держави в складі 100-ї окремої бригади територіальної оборони та 63 окремої механізованої бригади

Завдяки спільним зусиллям та небайдужості громади, військовим з Горохова, Вадиму Бартошику та Олександру Могилецькому, передано автомобілі Suzuki та Nissan, які завантажили гуманітарною допомогою. Про це інформує Горохівська міськрада.

Кошти на придбання автомобілів зібрано під час проведення благодійного відкритого турніру з футзалу серед ветеранів 35+ «Кубок Горохівського міського голови Віктора Годика». Учасники турніру підтримали ідею допомогти військовим та щедро пожертвували кошти на цю мету. Також до збору коштів традиційно долучилися працівники Горохівської міської ради, спрямувавши свої щомісячні благодійні пожертви на придбання авто. До збору коштів також долучилися Горохівський ліцей №1 імені І.Я. Франка, ФГ «Маглай» с. Старостав, жителі Польщі і Чехії та інші небайдужі волиняни. Гуманітарна допомога, якою завантажили автомобілі, надана волонтерами фірми ASOC SPEM (Іспанія), землі Рейнланд-Пфальц (Німеччина) та Горохівською міською радою.

«Віримо, що автомобілі надійно служитимуть нашим військовим, яких ми чекаємо якнайшвидше з перемогою! Слава нашим Захисникам!» - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Повідомили, як у Горохові відзначатимуть День захисту дітей (Програма).

Реклама Google

Telegram Channel