Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Хлопці з Одеси у центрі Львова співали російські пісні і обматюкали народну депутатку (Відео)

«Яка різниця, якою «язікою»?».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Хлопці з Одеси у центрі Львова співали російські пісні і обматюкали народну депутатку (Відео)

На прохання народної депутатки від фракції «Голос» Наталії Піпи не порушувати мовний закон, молодик зреагував нецензурною лайкою

У середмісті Львова на вулиці Саксаганського, 20, поруч із хостелом Apartments, двоє молодиків з Одеси виконували пісні російською.

Відео інциденту оприлюднила народна депутатка Наталія Піпа.

Як видно на відео, на зауваження жінки хлопці заявили, що Цой – то легенда рок-музики, а їй, вочевидь, нічим зайнятися, раз має час звертати увагу на виконання пісень російською мовою.

«Цой – легенда року, розумієш, б*ять. Цой – легенда року, а ти зараз береш і до*обуєшся. Ти могла б йти по якихось своїх справах. У тебе, с*ка, є робота, діти, сім’я, чоловік. А ти береш і до*йобуєшся до того, що я співаю пісні Цоя. У тебе, с*ка, своїх справ немає чи що?» – відповів він російською.

На прохання депутатки не порушувати закон, вони зреагували емоційно, нецензурно лаючись.

«Довелося викликати поліцію і пояснювати, що співати російськомовних пісень у країні, з якою росія вже дев’ятий рік веде війну – це неприпустимо! А окрім того це порушення Закону України, прийнятого ще у березні 2023 року», – наголосила Наталя Піпа.

Депутатка також написала заяву у поліцію. Зазначимо, що Наталія Піпа підкреслювала і поліції, і у коментарі ЗМІ, що не мала жодних претензій до мови, якою розмовляв музикант. Однак на відміну від «язика», виконання російськомовних пісень заборонене законом ще з червня 2022 року.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «У Рівному водія, який сказав до матері полеглого Героя: «Розвелося вас тут», викликають на розмову»;

= «Мешканка Камінь-Каширщини поділилася пережитим: «Уламки ракети впали на те місце, де ми кілька хвилин тому були із сином...»;

= «Бабуся бігла назустріч з банками компоту, на яких були жовто-блакитні кришки».

Реклама Google

Telegram Channel