Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Невже на волинському пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» показали, як махлювати з електронною чергою перетину кордону?

А наміри були просто чудові...

Інфографіка із сайту echerha.gov.ua.

Невже на волинському пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» показали, як махлювати з електронною чергою перетину кордону?

Із завтрашнього дня – 5 червня – запис до черги змінять. Система автоматично скасовуватиме реєстрацію з неправдивими даними

Команда проєкту «Електронна черга перетину кордону» з метою удосконалення системи і більшої зручності для користувачів та підвищення захисту, з понеділка, 5 червня, застосовуватиме новий механізм реєстрації.

Про це повідомляє Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) у Фейсбуці.

«Моніторинг записів користувачів показав: однією з поширених проблем є внесення в систему неправдивих даних з метою стати в єЧергу раніше, ніж це передбачено правилами, а саме – записати машину в єЧергу без вантажу, але згодом її завантажити. Ми розв’язали цю проблему: якщо запис в єЧергу зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що новий механізм застосовуватиметься з понеділка, 5 червня, і діятиме постійно.

В Укртрансбезпеці радять тим, хто зареєстрував порожню автівку, але планує перетинати кордон з вантажем, скасувати чергу і записатись знову, вказавши коректні дані, оскільки перереєстрація дасть змогу зекономити час.

«єЧерга буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій. Вантажівки, до яких після реєстрації в єЧерзі будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені з єЧерги», – пояснили у відомстві.

Як повідомляло «Дзеркало тижня», у грудні 2022 року на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» у межах пілотного проєкту запрацювала електронна черга перетину кордону. 

А наміри були просто чудові... Інфографіка із сайту echerha.gov.ua.
А наміри були просто чудові... Інфографіка із сайту echerha.gov.ua.

 Реєстрація для вантажних автомобілів у електронну чергу стартувала на початку травня 2023 року.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «На Волині - скандал з протермінованими снеками на дитячому святі»;

= «Волинська психотерапевтка-волонтерка Олена ЗВЄРЄВА: «Чоловік телефонує з війни? Скажіть, що кохаєте й чекаєте його!»;

= «Тому й російські попи досі в Лаврі: болюча колонка народного депутата».

Реклама Google

Telegram Channel