Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На автостанції у Луцьку розберуться з безхатьками і ромами

Фото: Волинські новини.

На автостанції у Луцьку розберуться з безхатьками і ромами

Гості міста та лучани, які користуються послугами автовокзалу, скаржаться, що не можуть спокійно і безпечно перебувати там, здійснювати посадку-висадку в автобуси через безхатьків та осіб ромської національності, які займаються жебрацтвом

Міський голова закликав працівників департаменту муніципальної варти та поліції навести лад на автостанції. Він зауважив, що попередньо уже проводились відповідні відпрацювання і пасажири могли себе спокійно почувати. Нині негативна ситуація повторюється, йдеться на сайті міськради.

Також Ігор Поліщук закликав навести лад зі стихійною торгівлею на території автостанції № 1. За його словами, громадяни торгують фактично на дорозі, якою їздять автобуси. Це ненормально, адже продукти лежать просто на землі, на них летить пил з-під коліс автотранспорту та вихлопні гази. Поруч є ринок, де люди можуть спокійно і безпечно продавати свою продукцію.

Незадовільний стан вбиральні на автовокзалі. Міський голова доручив директору департаменту економічної політики Борису Смалю звернутися до керівництва ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» щодо ремонту туалету.

Читайте також: Якщо цукровий завод не припинить труїти смородом лучан, його роботу блокуватимуть.

Реклама Google

Telegram Channel