Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Вночі окупанти запустили ракети по Україні: є влучання в 5-поверхівку у Кривому Розі (Фото, відео)

Жах...

Фото: Телеграм.

Вночі окупанти запустили ракети по Україні: є влучання в 5-поверхівку у Кривому Розі (Фото, відео)

У ніч проти вівторка, 13 червня, загарбники вчергове атакували Україну. У багатьох регіонах пролунали вибухи, внаслідок яких є руйнування та постраждалі

Попередньо, під час нічної атаки ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555 і 4 дрони Shahed. Українські сили ППО знищили 10 ракет і 1 дрон-камікадзе. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ТСН.

У Мережі публікують жахливі наслідки обстрілу житлового будинку в Кривому Розі. Офіційно мер Олександр Вілкул підтвердив влучання у п'ятиповерховий будинок та ще кілька мирних об'єктів. Через атаку РФ постраждало цивільне населення, деякі мешканці в дуже важкому стані. Ймовірно, під завалами ще є люди. 

 

Також росіяни обстріляли дронами цивільні об'єкти в Харкові. Міський голова Ігор Терехов повідомив про «прильоти» у Київському та Салтівському районах. На місцях працюють усі відповідні служби. 

О 06:00 у Дніпропетровській ОВА повідомили, що внаслідок обстрілу будинку в Кривому Розі є загиблі. 

Усі ворожі цілі в повітряному просторі навколо столиці були виявлені та успішно знищені силами та засобами ППО. Попередньо, для нападу на Київ ворог застосував крилаті ракети Х-101/555, випущені стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС із району Каспійського моря. Інформація щодо жертв і руйнувань наразі не надходила. Дані уточнюються.

Читайте також: На передовій дуже гаряче: у Генштабі повідомили про ситуацію на фронті станом на ранок 13 червня.

Реклама Google

Telegram Channel